Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سید حسن عاملی گفت:عید نزدیک است مبادا به دید وبازدید بروید این ویروس بدنبال میزبان است اما اگر دو هفته در خانه بمانیم قطعا سیر نزولی آن را خواهیم دید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله سید حسن عاملی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، با توصیه رعایت موازین بهداشتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: ویروس کرونا به دنبال میزبان است و اگر میزبانی برای او پیدا شد نه تنها در این منطقه ماندگار می شود بلکه جهش نیز می یابد و اگر بدون میزبان باشد خطر رفع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزبانی این ویروس با رفت آمد ها مهیا می شود اما اگر دو هفته در خانه بمانیم قطعا سیر نزولی آن را خواهیم دید و در این مدت مبتلایان مشخص می شوند؛ همانطور که دولت چین در شهر ووهان این کار را کرد و سیر نزولی آن  در حال سپری است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: عید نزدیک است مبادا به دید وبازدید بروید  و اصلا فلسفه صله رحم این نیست که برویم و درخانه کسی بنشینیم ،صله حم به معنای  دست گیری در سخت ها  است و هرچه رفت آمد ها در این برهه کمتر شود بهتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: هم استانی ها و کسانی که قصد سفر به استان دارند  از صمیم قلب از آنها التماس می کنم از سفر به استان اردبیل اجتناب کنند و متخصصان نیز بر این باور ند هر کس در محل زندگی خود بماند.

آیت الله عاملی ابراز داشت: استان اردبیل نسبت به سایر مناطق کشورمان آلودگی کمتری دارد اما اگر این رفت و آمد ها باشد طبیعی است این امار افزایش یافته و کنترل سخت شود.

وی گفت: من عزیزانی که در استانها دیگر قصد دیدن اقوام خود را دارند و یا کسانی که در شهر غریب زندگی می کنند را درک می کنم اما من بعنوان کارشناس دینی می گویم ماندن شما در محل زندگیتان بعنوان  یک عبادت بزرگ است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۷۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بازدید از موزه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) رایگان شد
  • آیا ریست فکتوری برای «تمیز کردن» گوشی قبل از فروش کافی است؟
  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی برای ریختن در خانه مردم